top of page

Nireas Outdoor

Ervarend leren met professionele feedback op handelen en gedrag vormt de kern van onze zorgaanpak en manier van begeleiding bij Nireas Outdoor. Dat doen we met veel verschillende activiteiten. Het liefst in de buitenlucht, maar ook binnen…

 

Nireas Outdoor levert maatwerk op Schouwen-Duiveland; per kind kijken we welke begeleiding en activiteiten passen. We creëren hierbij momenten waarin vaardigheden in een veilige omgeving kunnen worden aangeleerd en geoefend. Daarnaast biedt deze vorm van maatwerk genoeg mogelijkheden om uw kind te observeren. Dit doordat er op vrijblijvende manier een gesprek kan worden aangegaan en gekeken kan worden wat er echt bij uw kind speelt. Wij werken daarnaast met een systemisch karakter. Dit betekent dat ook ouders en eventuele broertjes en/of zusjes betrokken kunnen worden bij het (zorg)traject om zo als gezin samen te werken aan een rustige, veilige situatie waarin iedereen zich zo optimaal mogelijk kan blijven ontwikkelen. 

 

Kinderen vanaf 5 jaar tot en met jongeren van 18 jaar zijn welkom bij Nireas Outdoor. 

LEES MEER

Psycho-pedagogische helpdesk

  • Diagnostiek, vaststellend en/of aanvullend voor volwassenen en kinderen op het gebied van onder andere intelligentie, ASS, ADHD

  • Kortdurende behandeltrajecten in de thuissituatie

  • Verbetertrajecten ten behoeve van de zorgkwaliteit (zorginhoudelijk en zorgorganisatorisch)

LEES MEER

Begeleid wonen 18+

Nireas Groep biedt langdurige en intensieve begeleiding en ondersteuning en leidt toe naar de volgende stap in zelfstandigheid en zelfredzaamheid op weg naar een zo gelukkig mogelijk leven.

 

Kleinschalig, rustig en prachtig wonen in groepsverband of begeleid zelfstandig, het kan allebei. Nireas Groep heeft woonlocaties in de regio Schouwen-Duiveland midden in de woongemeenschap en met alle faciliteiten die dit met zich meebrengt, altijd op loopafstand van rust en natuur. In lijn met onze binding met het fris stromende water is er altijd een strand in de buurt voor ontspanning en inspiratie.

Ambulant begeleiden

Nireas Groep ondersteunt en begeleidt ook in de eigen leefomgeving. Afhankelijk van uw hulpvraag kan dit variëren van een ‘steuntje in de rug’ tot een intensief hulpverleningstraject.

Op een positieve, praktische en persoonlijke manier versterken wij uw opvoedvaardigheden zodat u de ontwikkelingsmogelijkheden van uw kind kunt vergroten en de sfeer in uw gezin kunt verbeteren.

Werk- Dagbesteding

Wil je graag werken op een laagdrempelige manier en heb je daar begeleiding bij nodig? Kom je net van school of ben je al een tijd uit het arbeidsproces en wil je (weer) leren werken? Dan kun je bij ons terecht.

 

We bieden kleinschalige dagbesteding aan op Schouwen-Duiveland, Zuid-Beveland en Noord-Beveland. Door de gemoedelijke sfeer en verschillende activiteiten op de locaties zijn dit leuke plekken om op een laagdrempelige manier dagbesteding te hebben of werkervaring op te doen.

LEES MEER

Nireas Groep

STERK IN AUTISME

bottom of page