top of page

Zorgteam

Aan het hoofd van het team staat Drs. Zwanet van Eck. Wetende hoe essentieel het correct uitvoeren van de visie is, heeft zij met uiterste zorg een professioneel team samengesteld dat in staat is hieraan te voldoen. Nireas Groep biedt zorg die aansluit bij de nieuwste ontwikkelingen. Kwaliteit is dus gewaarborgd.
Nireas Groep biedt de mogelijkheid tot het volgen van stage op MBO-, HBO- en universitair niveau. 

Missie en visie
Maatwerk in een prettige, vriendelijke omgeving is de kern van onze visie.

 

Nireas Groep is er voor mensen met autisme. Wij helpen hen bij het verwerven van een eigen plek in de samenleving en houden hierbij het evenwicht tussen draagkracht en draaglast in het oog. Wij bieden hen ondersteuning en begeleiding op alle ontwikkelingsgebieden zodat hun kwaliteit van bestaan optimaal is. Onze zorg is professioneel en sluit aan bij de nieuwste ontwikkelingen. Dat betekent dat we streven naar integratie in de samenleving. Zorg en ondersteuning bieden wij zoveel mogelijk in en vlakbij de eigen leefomgeving.

 
Autisme vraagt vaak langdurige en goede, professionele begeleiding in alle denkbare situaties en levensfasen. Vertrouwen, humor en samenwerking zijn hierbij van het allergrootste belang. Kenmerk van onze visie is het samen creëren van een ritme waarbij de insteek ten alle tijden positief is. 
Nireas Groep

STERK IN AUTISME

bottom of page